ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι όλα τα διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας.

Κόστος αποστολής

Για όλες τις αγορές σας  πάνω από 60€ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής  θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Είμαστε στη χαρούμενη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σχεδόν όλες οι αγορές (εντός Ελλάδος) έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και απευθείας παράδοση στο κατώφλι του σπιτιού σας! Πιστεύουμε ακράδαντα, πως η δική μας δουλειά ξεκινάει, από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την παραλαβή του από εσάς. Για αυτό το λόγο εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες, εγγύηση 2 χρόνων, και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας.

*Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών-νησιών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει τον αναμενόμενο.

* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με courier και το κόστος αποστολής είναι 15€.

Για αποστολές στο εξωτερικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε.

Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.